Hasiči v noci likvidovali požiare v Domaňovciach a Starej Lesnej

20.10.2012 Levoča

Domaňovce/Stará Lesná 20. októbra (TASR) – Hasiči v noci nadnes likvidovali požiare v Domaňovciach a Starej Lesnej. TASR to potvrdil operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove.

Dovedna šesť hasičov na troch vozidlách vyrazilo v piatok (19.10.) krátko po 17. hodine do obce Domaňovce, okres Levoča, kde horeli dve stodoly, v ktorých sa nachádzal uskladnený materiál a technika.

Podľa operačného dôstojníka sa im požiar podarilo lokalizovať približne za 1,5 hodiny, zásah však sťažovala skutočnosť, že pod jedným z objektov sa prepadol strop pivnice. Následne za postupného rozoberania konštrukcie pokračovali v dohášaní požiaru a vyhľadávaní možných skrytých ohnísk.

Zo zásahu sa hasiči vrátili až dnes krátko po 2.00 h. Pri požiari nemali hlásené žiadne zranenia osôb, príčina vzniku požiaru je v štádiu zisťovania. Škody odhadli zhruba na 10.000 eur.

Kežmarskí hasiči v piatok vo večerných hodinách likvidovali požiar na prízemí penziónu v Starej Lesnej, okres Kežmarok, kde horelo vybavenie interiéru. Pri požiari nemali nahlásené žiadne zranenia, škody majiteľ odhadol na viac ako 9000 eur. Príčina vzniku požiaru sa vyšetruje.
 

Vyberte región